Zonnepanelen, zowel particulier als zakelijk

energie advies limburg op weg naar duurzaam wonen en werken

Uw vakkundige partner in zonnepanelen

Energie Advies Limburg helpt u bij het maken van de juiste keuze in het energiezuinig maken van uw woning of bedrijfspand.

Wij leveren en installeren zonnepanelen in o.a. Limburg en Noord-Brabant. Dankzij onze hoogwaardige systemen bent u verzekerd van een goed rendement tegen een eerlijke prijs. We geven u deskundig advies en kunnen snel leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? Vraag dan gerust een vrijblijvend advies aan.

Zonnepanelen voor alle daksoorten
Energie Advies Limburg
Groen, duurzaam, zuinig en kostenbesparend
De zon is een continue gratis bron van energie
Een goed rendement tegen een eerlijke prijs
Ook voor het opladen van uw elektrische auto
EnergieAdvies Limburg
Wij installeren door heel limburg en brabant
Energie Advies Limburg

Duurzaam opwekken van energie is voor iedereen bereikbaar

Met de overstap naar energiewinning door zonnepanelen bent u behalve ecologisch verantwoord, ook kostenbesparend bezig.
Onze A-kwaliteit zonnepanelen hebben een levensduur van minstens 25 jaar. Als ze ouder worden, neemt het rendement iets af. De meeste fabrikanten geven 12 jaar fabrieksgarantie en een vermogens garantie van 85% na 25 jaar. Zo heeft u de garantie dat uw zonnepanelen u nog vele jaren van groene energie zullen voorzien.
EnergieAdvies Limburg

Gemak en duurzaam
uw eigen laadpaal aan huis

Met een laadpaal aan huis voor uw elektrische auto verzekert u zich van ultiem gemak en tijdbesparing. U kunt uw auto eenvoudig overdag of ’s nachts op uw gemak opladen, zonder het gedoe van openbare laadstations.
Als u zonnepanelen hebt geïnstalleerd, kunt u uw auto zelfs opladen met zelfopgewekte zonne-energie, wat kostenbesparingen oplevert en uw ecologische voetafdruk verkleint. Een laadpaal aan huis verhoogt ook de waarde van uw huis, waardoor het aantrekkelijk wordt voor kopers met elektrische voertuigen of een milieubewuste levensstijl. Kortom, investeren in een laadpaal is niet alleen handig, maar ook een duurzame keuze voor uw mobiliteit en het milieu.
Ontdek het gemak van een laadpaal aan huis
Energie Advies Limburg
Vertrek altijd met een volle accu, met een laadpaal aan huis
Groene energie
Eenvoudig en snel uw elektrische auto opladen
EnergieAdvies Limburg

wij kunnen al binnen 1 maand leveren en installeren!

Nu is de tijd om te investeren in zonnepanelen! U wilt uw steentje bijdragen aan een schoner milieu en door de stijgende energieprijzen begrijpen wij heel goed dat u zo snel mogelijk wilt overstappen op het zelf opwekken van energie. Nadat u akkoord gaat met ons voorstel, kunnen wij binnen 1 maand leveren en installeren. Zo kunt u op korte termijn starten met uw eigen energie-centrale.

Leverancier - Van Der Valk
Leverancier - Sunpower
Leverancier - SolarEdge
Leverancier - Longi
Leverancier - JinkoSolar
Leverancier - JA Solar
Leverancier - IBC Solar
Leverancier - Growati
Leverancier - Goodwe
Leverancier - Esdec
Leverancier - Enphase
Leverancier - SL Rack

Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op, stroom die u geen geld kost en waarmee u tevens CO2-uitstoot vermindert. Zo wordt u steeds minder afhankelijk van (kostbare) energie en draagt u bij aan een schoner milieu.

Wordt u klant bij ons, dan helpen wij u geheel kosteloos met o.a. het aanmelden van uw zonnepanelen en/ of de aanvraag van een duurzaamheidslening. Voor ondernemers bestaat er de mogelijkheid van energie-investeringsaftrek, kleinschaligheidsaftrek en de SDE++ subsidie, ook hierin kunnen wij u begeleiden en adviseren.

Energie Advies Limburg – Duurzaam, Betrouwbaar & Kwalitatief
Wij leveren alleen A-kwaliteit zonnepanelen en omvormers
Levering en installatie kan al binnen 1 maand
Wij regelen de aanmelding bij energieleveren.nl voor u
Wij zijn er voor particulieren en ondernemers
Vanaf 2023 geen BTW meer op zonnepanelen installaties
U krijgt standaard 10 jaar volledige service garantie
Meer dan 10 jaar actief en 100% Limburgs bedrijf
EnergieAdvies Limburg
Wat is de levertijd van zonnepanelen?

Wij trachten binnen één maand uw volledige installatie te leveren en installeren.

Hoe snel gaan zonnepanelen achteruit?

Het opgeleverde vermogen van zonnepanelen wordt in de loop der jaren minder. Dit noemen we degradatie. Hoe groot deze degradatie is, is afhankelijk van het type zonnepanelen. De meeste fabrikanten geven een opbrengstgarantie van 25 jaar met minstens 85% van het oorspronkelijke vermogen.

Zijn er subsidies bij de aanschaf van zonnepanelen?

De subsidie op zonnepanelen vanuit Rijksoverheid voor particulieren is gestopt. Wel zijn er verschillende financiële regelingen om de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen aantrekkelijk te maken. Voor ondernemers is er de mogelijkheid van energie-investeringsaftrek, SDE++ en kleinschaligheidsaftrek, ook hier kunnen wij u bij helpen en in adviseren.

0% btw voor zonnepanelen op woningen vanaf 1 januari 2023

Er is een wetsvoorstel aangenomen om het btw-tarief per 1 januari 2023 te wijzigen naar 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw, alsmede een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.
Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Wat is het rendement van zonnepanelen?

Het rendement van zonnepanelen is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Zo spelen weersomstandigheden, hellingshoek, mogelijke schaduw, vuil, etc. een belangrijke rol.

Hoeveel zonnepanelen kunnen er op mijn dak?

Wilt u weten hoeveel zonnepanelen er op uw dak gemonteerd kunnen worden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte waarin we uw persoonlijke situatie en wensen opnemen.

WEKKEN ZONNEPANELEN ALLEEN ENERGIE OP ALS DE ZON SCHIJNT?

Zonnepanelen werken op zonlicht. Dus het gehele jaar door, bij zonlicht of bewolking produceren ze stroom. Bij lagere temperaturen en vol zonlicht werken zonnepanelen zelfs beter dan op een hete zomerdag.

IS MIJN ELEKTRICITEITSMETER GESCHIKT?

Traditionele meters zijn veelal niet geschikt om energie mee terug te leveren. Slimme of digitale meters zijn hier juist wel geschikt voor. Terugleveren kan op verschillende manieren geregistreerd worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.